Astimac är ett familjeföretag som grundades av Hans Gösta Jönsson 1989 då som Låssa GårdStimac. Idag är vi fyra medarbetare som tillsammans strävar efter effektiva lösningar på Dina utmaningar och bra miljöval för ett hållbart lantbruk.

Trygg och hållbar affär
Astimac ger dig en lösning du kan vara trygg med.

Hos oss hittar du pumpar, omrörare och separatorer för att hantera gödsel och avloppsvatten. Vi använder oss av noggrant utvalda leverantörer med hög kvalitet och driftsäkerhet i fokus. Bra produkter stannar inte vid maskinen, Du kan alltid räkna med support och hjälp när du behöver det.

Helheten
Det viktigaste är dina förutsättningar. Där kan vi i samtal komma fram till den bästa lösningen för dig, om det så är enskilda produkter med hög kvalitet eller helhetslösningar och automation som ger dig lönsamhet. För att kunna erbjuda systemlösningar krävs kunskap och dokumenterade prestanda för den tilltänkta utrustningen, på det sättet kan vi tillsammans använda teknik och logistik för en bra hygien i produktionen

Modernt LantbrukAstimac Radiostyrd gödselpumpning
Astimac står för ett modernt lantbruk
Ett modernt lantbruk där gödsel hanteras med enkelhet och skapar ett värde i verksamheten. Med produkter och rådgivning från Astimac kan du göra din gödselhantering till en värdefull resurs.

Lång erfarenhet av lantbruk och industri.
Vi har en fot i myllan och en fot på verkstadsgolvet. För att kunna erbjuda den bästa produkten och förstaklassig rådgivning måste man förstå vad det handlar om. Medarbetare med lång och gedigen erfarenhet som Produktchef på Flygt Lantbruk, Montageledare på Alfa Laval mellanöstern, Rättare på Trolleljungby gör att vi förstår problem och möjlighet våra kunder står inför.

För mer information varmt välkommen att kontakta oss kontoret@astimac.se eller telefon 0171-10 54 60

Hans Gösta Jönsson
hans@astimac.se
0171-105461
Ebba Camitz
ebba@astimac.se
0171-105463
Ludvig Camitz
ludvig@astimac.se
0171-105462

Följ oss här
 Youtube-logo-02Twitter-Vector-Icon Facebook-knapp

//Astimac AB